19/04/2024 3:19 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα! Όταν η Αγγελική Νικολούλη μας σύστησε τον γιο της Κωνσταντίνο (φωτό)

Ο γιος της γνωστής δημοσιογράφου ζει μόνιμα στην Αμερική και αποφάσισε να “ξεκλέψει” λίγες μέρες για να δει τους δικούς του ανθρώπους στην Ελλάδα


Η Αγγελική Νικολούλη ή αλλιώς “Mις Μαρπλ” βρέθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας μαζί με τον γιο της, τον Κωνσταντίνο. Ήταν μία από τις σπάνιες εμφανίσεις τους, αφού ο υιός κατοικοεδρεύει στην Αμερική, οπότε δεν εμφανίζεται εδώ, παρά μόνο για διακοπές.

Οι φωτογραφίες είναι από εκείνο το καλοκαίρι που μαμά και γιος έσκασαν μύτη στη Ραφήνα, όταν τους “τσάκωσε” ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr.

Μάλιστα γράφανε τα σάιτ ότι η ίδια η Νικολούλη αποφάσισε να μας τον γνωρίσει για πρώτη φορά και η αλήθεια είναι πως περιμέναμε πως και πως τη στιγμή! Ο γιος της γνωστής δημοσιογράφου ζει μόνιμα στην Αμερική και αποφάσισε να “ξεκλέψει” λίγες μέρες για να δει τους δικούς του ανθρώπους στην Ελλάδα.

Ανάμεσα τους φυσικά και η αγαπημένη του μητέρα Αγγελική Νικολούλη, με την οποία τους “έπιασε” ο φωτογραφικός φακός να κάνουν βόλτες. Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης συνοδευόμενος από τη μητέρα του βρέθηκε λίγο πιο αναχωρήσει με το πλοίο της γραμμής, να περνάει χρόνο μαζί της μετά από καιρό και οι δυο τους φαίνεται να είναι πολύ δεμένοι!

Διαβάστε ακόμη:

Γέρακας – θρήνος: “Καλό ταξίδι Χριστόφορε αγόρι μας”! Ήταν 21 χρονών

Πόρτο Ράφτη: “Τριτοκοσμική η κατάσταση στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα”

“Πόλεμος”! Όταν τα Σπάτα έγιναν γης μαδιάμ για το αεροδρόμιο! Ρόπαλα, ασπίδες & δακρυγόνα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *