20/04/2024 7:27 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πήγε για τρέξιμο στην παραλιακή Αγ. Μαρίνα-Κυανή Ακτή και γύρισε με 6 ράμματα!!!

"Ίσως είναι πιο ασφαλές να περπατάμε από την μεριά του δρόμου με το ρίσκο των αυτοκινήτων μιας και ο πεζόδρομος είναι ακατάλληλος"


Την περιπέτειά του εξιστορεί δημότης της περιοχής, ο οποίος πήγε χθες βράδυ για τρέξιμο παραλιακά, στον πεζόδρομο που ενώνει Αγία Μαρίνα και Κυανή Ακτή και γύρισε με πρησμένο αστράγαλο και 6 ράμματα! Το νου σας όσοι περνάτε από εκεί κινδυνεύετε να βρεθείτε στο ΚΑΤ!

Διαβάστε όπως ο ίδιος περιγράφει τα όσα πέρασε…

“Χθες το βράδυ είχα πάει για τρέξιμο παραλιακά και πέρασα από τον ξύλινο πεζόδρομο που ενώνει την Αγία Μαρίνα με την Κυανή ακτή. Καθώς έτρεχα, μια σανίδα έσπασε και σαν αποτέλεσμα είχε να χτυπήσω αρκετά το πόδι μου (6 ράμματα και ένας πρησμένος αστράγαλος).

Να πω ότι κάθε φορά που περνούσα από το σημείο ήμουν προσεκτικός στο που θα πατήσω αλλά από φάνηκε δεν ήταν αρκετό. Ο λόγος που κάνω αυτή την ανάρτηση είναι να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Κάποιος ηλικιωμένος στην θέση μου θα μπορούσε να είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά! Τελικά ίσως είναι πιο ασφαλές να περπατάμε από την μεριά του δρόμου με το ρίσκο των αυτοκινήτων μιας και ο πεζόδρομος είναι ακατάλληλος”!

Διαβάστε ακόμη:

Γέρακας – θρήνος: “Καλό ταξίδι Χριστόφορε αγόρι μας”! Ήταν 21 χρονών

Πόρτο Ράφτη: “Τριτοκοσμική η κατάσταση στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα”

“Πόλεμος”! Όταν τα Σπάτα έγιναν γης μαδιάμ για το αεροδρόμιο! Ρόπαλα, ασπίδες & δακρυγόνα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *