26/04/2024 7:57 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θυμάσαι; Πτώμα γυναίκας βρέθηκε τεμαχισμένο σε κάδο στη Ραφήνα

Η ιστορία του έλληνα Χάνιμπαλ που συγκλόνισε το πανελλήνιο


Σαν χθες, 16 Σεπτεμβρίου του 2013, εξιχνιαζόταν μια δολοφονία που δεν είχε σοκάρει μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά και όλο το Πανελλήνιο. Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Ραφήνα πάγωνε στο άκουσμα της είδησης ότι το τεμαχισμένο πτώμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας είχε εντοπιστεί σε κάδο της περιοχής. Θυμάσαι;

Από το ξεκίνημα κιόλας, οι έρευνες επικεντρώνονταν στον οικογενειακό κύκλο του θύματος. Η 84χρονη Ασημένια Λαγούδη, η οποία έφερε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό όταν βρέθηκε νεκρή, είχε εξαφανιστεί από την οικία της στα Πατήσια και τόσο η αδερφή της, όσο και η κόρη της, ανησυχούσαν.

Η τελευταία επισκέφθηκε το σπίτι το οποίο ήταν άδειο αλλά και ακατάστατο. Η εικόνα του φανέρωνε διάρρηξη, αποδείχθηκε όμως ότι το σενάριο ήταν κατά πολύ πιο αρρωστημένο. Η κόρη του θύματος δε μπορούσε τότε να φανταστεί χειρότερη εξέλιξη. Δράστης της δολοφονίας ήταν ο γιος της, εγγονός της ηλικιωμένης.

Ο 28χρονος Φώτης Λυρόπουλος παραδέχθηκε μέρες αργότερα και μετά από εξαντλητικές ανακρίσεις ότι είχε σκοτώσει τη γιαγιά του μετά από καβγά. Η εκδοχή του για την ακρίβεια ήταν ότι επρόκειτο για ατύχημα και ότι το θύμα έπεσε πάνω στο μαχαίρι που κρατούσε και κάπως έτσι είχε τραύματα στον λαιμό.

Αφού σκότωσε τη γιαγιά του, ο Λυρόπουλος τοποθέτησε το πτώμα στο μπάνιο κι έφυγε από τα Πατήσια. Επέστρεψε την επόμενη μέρα, το τεμάχισε κι έβαλε τα κομμάτια σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Έφυγε με το αυτοκίνητο για τη Λούτσα όπου διέμενε με τη σύντροφό του και αργά το βράδυ, έριξε τις σακούλες σε κάδο σκουπιδιών στη Ραφήνα. Δεν ήταν τόσο τυχερός όσο θα ήθελε καθώς η αποτρόπαια δολοφονία εξιχνιάστηκε από τις αρχές με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε φυλάκιση.

Διαβάστε ακόμη:

Συναγερμός σε Αρτέμιδα και Σπάτα! Τι συμβαίνει;

Μάτι: Οι διαρρήκτες μπήκαν, έφυγαν… κι εκείνος κοιμόταν. Χαμπάρι δεν πήρε

Μάτι (νέο περιστατικό)! Πήρε στο κυνήγι τους διαρρήκτες – Έγιναν λούηδες!!!

Πόρτο Ράφτη: “Αφήστε και λίγο χώρο να περάσουν τα παιδιά για το σχολείο”!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *