30/04/2024 8:00 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έκρηξη στο Μενίδι! Ποιον ήθελαν να τρομοκρατήσουν

Από τον κρότο αναστατώθηκε η ήσυχη γειτονιά, που αμέσως κάλεσε την Αστυνομία


Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την έκρηξη που έγινε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε δρόμο στο Μενίδι! Ο δυνατός κρότος που ακούστηκε, αναστάτωσε όλη την περιοχή αφού έντρομοι πετάχτηκαν να δουν τι έγινε. Ποιον ήθελαν να τρομοκρατήσουν;

Ποιοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο και τον πυροδότησαν. Τα ερωτήματα είναι πολλά. Ήταν προειδοποίηση, ήταν εγκληματική ενέργεια; Η αστυνομία έχει τώρα τον λόγο.

Από την έκρηξη σύμφωνα με το newsbomb.gr προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο όχημα, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο και τον πυροδότησαν.

Στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Από τον κρότο αναστατώθηκε η ήσυχη γειτονιά, που αμέσως κάλεσε την Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας έφτασαν στο σημείο και προσπάθησαν να πάρουν καταθέσεις. Κατάθεση θα πάρουν από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, προκειμένου να εξεταστεί ποιος θα μπορούσε να τον έχει στοχοποιήσει.

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτη καταγγελία στον Σκλαβενίτη! «Εργαζόμενοι χτυπάνε την κάρτα τους στις οκτώ ώρες εργασίας και συνεχίζουν να εργάζονται»

Το ερωτικό «τρίγωνο» της Νέας Μάκρης και η δολοφονία της κούκλας Φαίης

“Καίγεται” ο Αστέρας Βουλιαγμένης! Συναγερμός στην πυροσβεστική

Τι συμβαίνει τελικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *