30/04/2024 6:43 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Για βλάβη πήρατε στην Αρτέμιδα; Tι κρίμα! “Επισκευάζουμε μόνο τις μεγάλες βλάβες και όχι τις μικρές”!

Η απάντηση του υπεύθυνου στον Δήμο Αρτέμιδας-Σπάτων που έστειλε "αδιάβαστο" τον δημότη


“Εγκεφαλικό” έπαθε δημότης του Δήμου Αρτέμιδας-Σπάτων με την απάντηση του υπεύθυνου προϊστάμενου του αρμόδιου τμήματος όταν κάλεσε τις βλάβες για να δηλώσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει: “Δεν επισκευάζουμε τις μικρές βλάβες κύριε, μόνο τις μεγάλες”! Κι έπεσε τέζα…

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αδαμάντιος Σωτηρόπουλος περιγράφει με λεπτομέρειες όλη την συνομιλία που είχε με τον υπέυθυνο του Δήμου όταν κάλεσε για να ενημερώσει βλάβη επί του οδοστρόμωτος στην περιοχή Πανόραμα, στην Αρτέμιδα.

Διαβάστε…

“Καλημέρα στους δυστυχείς δημότες του Αφρικανικού Δήμου Σπάτων -Αρτέμιδας!! Την Τρίτη 06/08/22 επικοινώνησα με το τμήμα βλαβών ύδρευσης του Δήμου μας και ενημέρωσα για βλάβη επί του οδοστρώματος, επί των οδών Αγ. Σεραφείμ 70 και Καλαβρύτων στον οικισμό Πανόραμα. Σήμερα το πρωί έκπληκτος και ενώ η διαρροή μεγάλωσε κάλεσα ξανά το αρμόδιο τμήμα και η υπάλληλος μου είπε ότι ΘΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ!!!

Στην δικαιολογημένη ένστασή μου με παρέπεμψε στον προϊστάμενο κύριο Ευθύμιο Μαγγίνα. Προ ολίγων λεπτών ολοκλήρωσα την ιλαρή μου τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Μαγγίνα ο οποίος μου απάντησε με το εξής ανεκδιήγητο και ποινικά κολάσιμο : ”Λόγω ελλείψεως προσωπικού και μηχανημάτων και λόγω πολλών βλαβών στην λεωφόρο Καραμανλή, ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ!!!”

Κανονικά θα έπρεπε να μου πει το αντίθετο ο κύριος Μαγγίνας, αλλά Κύριος οίδε τι σκεφτόταν…Φυσικά μην περιμένει ό κύριος Μαγγίνας ότι το θέμα θα μείνει έτσι…Ζήτω η Δημοτική ”υπεύθυνη” Αρχή του Δήμου Μποτσουάνας, έμ, συγγνώμη, του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας ήθελα να πω….”.

Διαβάστε ακόμη:

Λαμόγια έπεισαν γιαγιά στον Γέρακα να τους ρίξει 5.000 ευρώ από το μπαλκόνι!!!

Η βίλα «φάντασμα» στο Νέο Βουτζά – Ποιος διάσημος κατοικούσε;

Τρόμος στην Αρτέμιδα! “Οι σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *