22/09/2023 12:38 μμ

Παλλήνη: Κίνδυνος – θάνατος ταμπέλα σε παιδική χαρά

Είναι έτοιμη να αποξηλωθεί από το έδαφος και να προκαλέσει τραυματισμό


Την άμεση παρέμβαση του Δήμου Παλλήνης ζητούν επισκέπτες της παιδικής χαράς που βρίσκεται στη περιοχή στην οδό Κονδυλάκη σύμφωνα με όσα μετέφεραν στο in.gr, αφού όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έστειλαν, μια μεγάλη ταμπέλα είναι έτοιμη να αποξηλωθεί από το έδαφος και να προκαλέσει τραυματισμό.

Η ταμπέλα όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες δεν στηρίζεται σε κάποια τσιμεντένια βάση, αλλά μόνο στο έδαφος, το οποίο πιθανότατα λόγω των βροχοπτώσεων έχει διαβρωθεί στο σημείο της βάσης και από στιγμή σε στιγμή θα μπορούσε να αποκολληθεί, γεγονός το οποίο μπορεί να προκαλέσει ατύχημα.

Κίνδυνος αποξήλωσης μεγάλης ταμπέλας σε παιδική χαρά του Δήμου Παλλήνης

Όπως μάλιστα διακρίνεται από τις φωτογραφίες, οι οποίες μας εστάλησαν από επισκέπτη της παιδικής χαράς, η ταμπέλα είναι τοποθετημένη δίπλα σε μια βρύση για να πίνουν νερό όσοι είναι εκεί. Όπως πληροφορηθήκαμε ειδοποιήθηκε και ο Δήμος Παλλήνης και η αστυνομία.

Πρόκειται για παιδική χαρά, που έχει αποσπάσει θετικά σχόλια, αλλά που πρέπει οπωσδήποτε να τύχει της άμεσης επέμβασης του Δήμου προκειμένου να μην συμβεί κάποιος τραυματισμός σε περίπτωση που αποκολληθεί από την θέση της η συγκεκριμένη ταμπέλα, η οποία ειδικά όταν φυσάει είναι πολύ ασταθής.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο in έχουν ληφθεί και αποσταλεί από επισκέπτη της συγκεκριμένης παιδικής χαράς και δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη. Ελήφθησαν σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο στις 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο Δήμος Παλλήνης να σημειώσουμε, εδώ και αρκετό καιρό «τρέχει» την διαδικασία πιστοποίησης των παιδικών χαρών του και ορθώς πράττει προκειμένου οι δημότες και οι επισκέπτες να γνωρίζουν πως όλα τα παιχνίδια έχουν περάσει τους αναγκαίους ελέγχους πιστοποίησης προκειμένου να μην διατρέχουν κίνδυνο τα παιδιά που απολαμβάνουν το παιχνίδι τους στους χώρους αυτούς.

Σύμφωνα μάλιστα με την τελευταία ενημέρωση του Δήμου έχουν πιστοποιηθεί 36 παιδικές χαρές στο Δήμο Παλλήνης.

in.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *