17/05/2024 10:04 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στοίχημα: Διπλασιασμός με Over στην “OPAP Arena”

Δείτε τα προγνωστικά μας για το σημερινό κουπόνι

Η προσοχή στρέφεται στις αναμετρήσεις Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ αυτή την Πέμπτη (05/10), με τη 2η αγωνιστική των ομίλων στις δύο διοργανώσεις και τέσσερις ελληνικές ομάδες να έχουν αγώνες στο πρόγραμμα. Φυσικά, ενδιαφέρον υπάρχει και στα προγνωστικά euroleague καθώς η πρεμιέρα της είναι σήμερα. Το Betarades.gr εντόπισε στοιχηματική επιλογή από το Europa League και το παιχνίδι ΑΕΚ – Άγιαξ, που βλέπετε παρακάτω.

Από την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ έρχεται η ΑΕΚ, έχασε εκτός έδρας με 2-0 από τον ΟΦΗ. Στη βαθμολογία είναι στο -8 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό, με ένα ματς λιγότερο. Εκπληκτικό το ξεκίνημά της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κέρδισε με 2-3 επί της Μπράιτον εκτός έδρας. Το Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στις έξι από τις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, ενώ από αυτές τις 10 οι οχτώ έληξαν με Goal/Goal.

Ήθελε νίκη για ψυχολογία ο Άγιαξ στο πρωτάθλημα εκτός έδρας απέναντι στη Βαλβάικ, τελικά το παιχνίδι διακόπηκε στο 84’ λόγω τραυματισμού του τερματοφύλακα Βάεσεν, με το σκορ στο 3-2 υπέρ του. Θα συνεχιστεί το ερχόμενο Σάββατο. Είχαν προηγηθεί αρνητικά αποτελέσματα, το πιο σημαντικό το 0-4 εντός έδρας από τη Φέγενορντ, με αποτέλεσμα να είναι στο -16 από την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, έμεινε στο 3-3 με τη Μαρσέιγ εντός. Στα πέντε από τα οχτώ πιο πρόσφατα ματς του σε όλες τις διοργανώσεις μπήκαν τουλάχιστον τρία γκολ.

Αντίδραση ψάχνει η ΑΕΚ και έχει την ευκαιρία για το 2Χ2 κόντρα σε έναν Άγιαξ που εμφανίζεται αναξιόπιστος. Ωστόσο, οι Ολλανδοί έχουν ποιότητα και αναμένουμε ματς με ρυθμό και γκολ.

  • Θα επιλέξουμε το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *