04/05/2024 8:17 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ευαγγ. Μπουρνούς: “Εκλογή από την πρώτη Κυριακή – Η επιλογή είναι ξεκάθαρη”

"Μην παίζετε άλλο με το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας"


Εκλογή από την πρώτη Κυριακή για τον Δήμαρχο και την ομάδα που λένε αλήθειες και κάνουν έργο χρήσιμο για τη Ραφήνα και το Πικέρμι. Με δύο ομιλίες ορόσημο για το μέλλον των δύο πόλεων ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς ζήτησε μαζική ψήφο των πολιτών στην παράταξή του «Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών» και εκλογή από την πρώτη Κυριακή.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

Η παρουσία του κόσμου έστειλε ηχηρό μήνυμα εμπιστοσύνης, πιστοποίησε τη δυναμική νίκης και εξέπεμψε την πρόθεση των πολιτών για θετική ψήφο καταδικάζοντας την τοξικότητα και την οπισθοδρόμηση δείχνοντας παράλληλα ότι απορρίπτει τα ψεύδη και το επίπλαστο αφήγημα μιας αλλαγής που προοιωνίζεται ουσιαστικά στασιμότητα και αδράνεια.

«Την Κυριακή Ψηφίζουμε τον Δήμαρχο και την ομάδα που λένε αλήθειες και κάνουν έργο χρήσιμο για τη Ραφήνα και το Πικέρμι.

Ψηφίζουμε αποτελεσματικότητα, σχέδιο και όραμα για το μέλλον. Ψηφίζουμε αυτούς που ότι λένε, μπορούν να το κάνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στη Ραφήνα και πρόσθεσε: «Γυρνάμε την πλάτη σε αυτούς που όχι μόνον δεν έχουν προσφέρει τίποτε στον Δήμο μας, αλλά με ψέματα και συκοφαντίες συστηματικά απαξιώνουν όλα όσα πετύχαμε το διάστημα που πέρασε».

Ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς ξεκαθάρισε το πλαίσιο διεκδίκησης και υλοποίησης για μια σειρά μεγάλων έργων (Αποχευτευτικό, Αττική Οδός, Προαστιακός, Μεγάλο Ρέμα, Παραολυμπιακό Κέντρο, ΜΕΒΑ, Σχέδια Πόλης και αποχαρακτηρισμός δασικών, Πολεοδομικό Πικερμίου, έργα υποδομής σε Ντράφι και Διώνη) ενώ αποδόμησε τα προεκλογικά ψεύδη και τους ισχυρισμούς για δήθεν οικειοποίησή τους.

«Μας έλεγαν ότι «Αττική Οδός και Προαστιακός δεν θα έρθουν ποτέ στη Ραφήνα. Κι όταν είδαν ότι τα έργα προχωρούν , άλλαξαν το τροπάρι» τόνισε με νόημα.

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Ο κ. Μπουρνούς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση καταρρίπτοντας το προεκλογικό πυροτέχνημα της αλλαγής διερωτώμενος:

«Τι αλλαγή ακριβώς ζητούν; Ποια πρόσωπα μπορούν να εγγυηθούν την αλλαγή προς το καλύτερο; Τα πρόσωπα που μέσα σε μια δυο εβδομάδες ανταλλάσσουν επικεφαλής γιατί βλέπουν ότι δεν περπατάει στην τοπική μας κοινωνία η υποψηφιότητά τους; Τα πρόσωπα και οι παρατάξεις που έχουν δοκιμαστεί στην πράξη όλα αυτά τα χρόνια και δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα; Θα εμπιστευθούμε το μέλλον μας σε αυτούς ή θα πάμε στα σίγουρα και τα επόμενα χρόνια;»

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ – ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

Ο κ. Ευάγγελος Μπουρνούς στο κλείσιμο της ομιλίας του επεσήμανε ότι η επιλογή είναι ξεκάθαρη «η πόλη μας, η Ραφήνα, το Πικέρμι, οι οικισμοί μας, χρειάζονται σταθερότητα. Χρειάζονται εμπειρία, γνώση κι αποτελεσματικότητα. Μέχρι τώρα εμείς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε αποτελεσματικοί. Συνεπείς, γιατί οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη. Διεκδικητικοί με αποτέλεσμα, απόδειξη τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που φέραμε για έργα στην πόλη» επεσήμανε και δεσμεύτηκε προσωπικά ότι «όπως πορευθήκαμε τα προηγούμενα χρόνια έτσι θα συνεχίσουμε. Ξέρουμε τη δουλειά , είμαστε μια ικανή ομάδα ανθρώπων, μια ισχυρή δημοτική παράταξη έμπειρων αλλά και νέων υποψηφίων Είμαστε μια ικανή ομάδα που μπορεί να εγγυηθεί ότι και η επόμενη πενταετία, θα είναι μια περίοδος δημιουργίας κι ανάπτυξης».

Και κατέληξε:

«Εδώ που έχουμε φτάσει, μετά τα όσα έχουμε καταφέρει, δεν πρέπει να κάνουμε πισωγύρισμα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για πειράματα και δοκιμές. Χρειάζεται να προχωρήσουμε μπροστά, όχι με λόγια και συνθήματα, αλλά με πράξεις. Όχι με τους άπειρους, που δεν έχουν να επιδείξουν έργο με αποτελέσματα. Αλλά με τους χρήσιμους, με τους δοκιμασμένα αποτελεσματικούς. Με αυτούς που έχουν την γνώση, την ικανότητα, το σχέδιο και τις προσβάσεις να παράγουν έργο».

Την Κυριακή

Ψηφίζουμε τον Δήμαρχο και την ομάδα που λένε αλήθειες και κάνουν έργο χρήσιμο για τη Ραφήνα και το Πικέρμι
Ψηφίζουμε αποτελεσματικότητα, σχέδιο και όραμα για το μέλλον
Ψηφίζουμε αυτούς που ότι λένε, μπορούν να το κάνουν

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *