12/05/2024 12:12 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αρτέμιδα: “Έκανε τον πεθαμένο για να γλυτώσει από το πίτμπουλ» (βίντεο)

Πως ο 11χρονος γλίτωσε από τα δόντια του άγριου σκυλιού


Νέες λεπτομέρειες ανακοινώθηκαν σχετικά με την βίαιη επίθεση που υπέστη ένα 11χρονο παιδί στην Αρτέμιδα από έναν πίτμπουλ. Αναφέρεται ότι ο μικρός προσποιήθηκε τον θάνατό του για να διαφύγει.

Στην τηλεοπτική εκπομπή “Live News”, η μητέρα του παιδιού μίλησε για το τραυματικό περιστατικό και εξήγησε ότι βρήκε το παιδί της σε κακή κατάσταση. Εκείνη τη στιγμή, το μόνο που είπαν και οι δύο ήταν “Θεέ μου, δώσε μας δύναμη.”

Έπειτα, πρόσθεσε πως «προσπάθησε, άνοιξε το στόμα του και έβαλε 4 φορές τα χέρια μέσα στο στομάχι του σκυλιού και έτσι ζαλίστηκε κάπως το σκυλί σαν να έκανε εμετό και έτσι απομακρύνθηκε. Σηκώθηκε. Μετά πάλι ήρθε προς το μέρος του και μετά έπεσε κάτω και έκανε τον λιπόθυμο σαν πεθαμένο για να μπορέσει να φύγει το σκυλί».

Να σημειωθεί ότι το 11χρονο παιδί δέχτηκε την επίθεση από τον σκύλο ενώ οδηγούσε ποδήλατο και αγωνίστηκε για να ξεφύγει. Οι γονείς του το μετέφεραν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και στη συνέχεια απαιτήθηκε η μεταφορά του στην Αθήνα.

Η μητέρα του αγοριού κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Σπάτων – Αρτέμιδας το Σάββατο (28/10), δείχνοντας τον κάτοχο του άγριου σκύλου. Όπως ανέφερε, ο σκύλος έριξε κάτω από το ποδήλατο τον 11χρονο και τον τράβηξε από τα πόδια, και στη συνέχεια τον δάγκωσε στο κεφάλι και τον τράβηξε.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *