08/05/2024 8:06 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τροχαίο στη Ραφήνα! Η ατυνομία αναζητά τον οδηγό ενός μαύρου BMW! Άν γνωρίζει κάποιος…

Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα στη Λεωφόρο Φλέμινγκ και την εγκατέλειψε!


Τροχαία ατύχημα συνέβη σήμερα το πρωί (Παρασκευή 22/9) στη Λεωφόρο Φλέμινγκ στη Ραφήνα. Αυτοκίνητο μάρκας BMW μαύρου χρώματος, παρέσυρε μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είχε πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και επέστρεφε σπίτι της. Η άτυχη γυναίκα χτύπησε σοβαρά, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου, αφού διπίστωσε ότι η γυναίκα ζει, έφυγε με μεγάλη ταχύτητα. Η αστυνομία αναζητά τον οδηγό που εγκατέλειψε την γυναίκα χτυπημένη. Αν γνωρίζει μκάποιος κάτι ας ειδοποιήσει την τροχαία ή την αστυνομία.

Ένα μαύρο ΙΧ μάρκας BMW, παρέσυρε ηλικιωμένη γυναίκα η οποία προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα την Λεωφόρο Φλέμινγκ και την έσυρε στο οδόστρωμα για αρκετά μέτρα Ο οδηγός σταμάτησε το αυτοκίνητο και στη συνέχεια μετέφερε την γυναίκα στο πεζοδρόμιο, όμως αντί να παραμείνει στο σημείο την εγκατέλειψε και έφυγε

Περαστικοί που περνούσαν από το σημείο του ατυχήματος, ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είναι σοβαρά τραυματισμένη και μεταφέρεται αυτή την ώρα σε νοσοκομείο.

Aυτόπτες μάρτυρες κατάφεραν να συγκρατήσουν την πινακίδα του αυτοκινήτου και έδωσαν τα στοιχεία στην Αστυνομία, κάτι που σημαίνει πως είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ο οδηγός της μαύρης BΜW.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το μαγαζί που κατεδαφίζει ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας! Έβαλαν μπρος οι μπουλντόζες

Προαστιακός & Αττική Οδός: Πότε θα έρθουν στη Ραφήνα και πότε στο Λαύριο

Τι συμβαίνει με το ακατάλληλο νερό στην Αρτέμιδα;

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *