12/05/2024 11:12 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άννα Ραφτοπούλου: “Φύκια για μεταξωτές κορδέλες κε Μάρκου”

"Δε θα ανεχτούμε να παρουσιάζετε τις χωματερές της πόλης μας ως πράσινα σημεία"


Συνέχεια στην κόντρα με τον δήμαρχο Αρτέμιδας-Σπάτων, Δημήτρη Μάρκου δίνει η Άννα Ραφτοπούλου (“Ανασσα – Ανανεωτική Ανεξάρτητη Συμμαχία Σπάτων Αρτέμιδος”), σχετικά με το θέμα με τα φύκια στις παραλίες.

Η κα Ραφτοπούλου αναφέρει…

Σε συνέχεια της ανακριβούς και παραπλανητικής διαδικτυακής απάντησης, που ο κ. Μάρκου έδωσε, μέσω της σελίδας της παράταξής του στο fb, στα δημοσιεύματα έγκριτης τοπικής εφημερίδας, τα οποία μάλιστα προκλητικά χαρακτήρισε ως «στημένα», προφανώς επειδή δεν τον εγκωμιάζουν… δημοσιεύματα που αφορούσαν στη μεταφορά από εργολάβο των φυκιών από την παραλία … σε αγροτεμάχια της πόλης μας, όπως καταγγέλλουν δημότες …

Εμείς του προτείνουμε
Με ψυχραιμία και νηφαλιότητα
Να ενημερωθεί καλύτερα …..
Και να διαβάσει περισσότερο….

Μέχρι τότε υποχρεούμαστε να τον ενημερώσουμε ότι, η εναπόθεση σε χώμα των φυκιών, για να έχει όλη αυτήν την ευεργετική για το χώμα δράση, που με στομφώδη λόγια περιγράφει στην ανάρτησή του, πρέπει να γίνεται με συγκεκριμένη αυστηρή διαδικασία-καθαρισμό και σε συγκεκριμένη ποσότητα (αναλογία εδάφους – φυκιών).

Με άλλα λόγια, δεν πετιούνται μαζί με τόνους άμμο και αλάτι..
Δεν πετιούνται ακαθάριστα, μαζί με καρέκλες, πλαστικά μπουκάλια και κονσέρβες …
Και ακόμη και να έχουν γίνει όλα αυτά, δε ρίχνουμε ένα βουνό φύκια ανά πέντε τετραγωνικά χώμα….
Τέρμα η πολιτική κοροϊδία προς του δημότες, κ. Μάρκου!
Δε θα ανεχτούμε να παρουσιάζετε τις χωματερές της πόλης μας ως πράσινα σημεία!

Άλλωστε η εναπόθεση των φυκιών έπρεπε να έχει γίνει από τον εργολάβο, σύμφωνα με τη Σύμβαση που έχει υπογράψει με το Δήμο μας στους ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥΣ και ΑΔΕΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ προς τούτο ΧΩΡΟΥΣ!

ΥΓ 1: Όπως καλά γνωρίζετε, κ. Μάρκου, η παράταξή μας δεν πρόλαβε να βγάλει ανακοίνωση για τα φύκια, καθώς μας πρόλαβαν τα άρθρα του τοπικού τύπου, μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες των πολιτών …
Το ότι βλέπετε, όμως, παντού την ΑΝΑΣΣΑ, το ότι έχουμε γίνει ο «εφιάλτης» σας, μαρτυρά την αλήθεια, που πολύ καλά πλέον γνωρίζετε.
Γιατί γνωρίζετε ότι είμαστε η μοναδική πραγματική απειλή για την καρέκλα σας …
Γνωρίζετε ότι είμαστε η μοναδική παράταξη που έχει και τη δύναμη και τη θέληση να γκρεμίσει από το «θρόνο» της, τη χειρότερη και την πλέον διχαστική διοίκηση που πέρασε ποτέ από το Δήμο μας.

ΥΓ 2 : Τις προσωπικές προσβολές, που εξαπολύσατε προς το πρόσωπό μου, σας τις επιστρέφω. Το ήθος και η παιδεία μου δε μου επιτρέπουν να λειτουργήσω ανάλογα.
Γιατί η ποιότητα της ΑΝΑΣΣΑ «άσχετη» και «κακοπροαίρετη» μπορεί να χαρακτηρίσει μόνο την πολιτική που ακολουθείτε, κ. Μάρκου. Ποτέ την προσωπικότητα κανενός!

Άννα Ραφτοπούλου

Διαβάστε ακόμα: 

Τροχαίο-σοκ τα μεσάνυχτα στο Μάτι! Σμπαράλια το αυτοκίνητο, νεκρός ο οδηγός

Την βρήκαν νεκρή! Η γυναίκα ήταν αγνοούμενη στον Μαραθώνα

Εικόνες που σοκάρουν στο Μάτι! Τον βρήκαν… αποκεφαλισμένο (βίντεο)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *